Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Τα δωμάτια Ανδρέας αποτελούν οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης από το 2002. Βρισκόμαστε στο παραθαλάσσιο και πολύ τουριστικό χωριό της Νικιάνας που εκτείνεται κατά μήκος του κεντρικού οδικού άξονα που ενώνει τη Λευκάδα με το Νυδρί και τη Βασιλική, μόλις 9 χλμ από την πόλη της Λευκάδας και 7 χλμ από το τουριστικό Νυδρί.

Στο χωριό μας σε αποστάσεις από 50 εώς 500 μέτρα, μπορείτε να βρείτε πληθώρα επιλογών για φαγητό καθώς και super markets, κρεοπωλεία, αρτοποιεία, καταστήματα λαϊκής τέχνης και μπαρ.

Η κατηγορία του συγκροτήματός μας είναι “3 ΚΛΕΙΔΙΑ” – Α Κατηγορία. Τα δωμάτιά μας (δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα, studio, δίχωρα) είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο, WIFI, τηλεόραση, ενώ ορισμένα από αυτά διαθέτουν και κουζίνα. Επιπρόσθετα, προσπαθώντας να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο άνετη διαμονή, δημιουργήσαμε και δύο κοινόχρηστα κουζινάκια.

Προσφέρουμε συχνή καθαριότητα και αλλαγή ιματισμού, εξασφαλίζοντας ευχάριστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες.

Απέναντι από τα δωμάτιά μας βρίσκεται μια πολύ όμορφη παραλία στην οποία λειτουργεί οργανωμένο beach bar με μουσική, ξαπλώστρες, σνακς και φαγητό. 

Η επιχείρησή μας είναι συμβεβλημένη με τον οργανισμό Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ και του ΟΓΑ.

Σας ευχόμαστε μια αξέχαστη διαμονή!

Check out: 11:00 - Check in: 13:30