Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, την οποία αρχίσαμε να λειτουργούμε το 2002. Θα μας βρείτε στο καταπράσινο, παραθαλάσσιο και πολύ τουριστικό χωριό της Νικιάνας. Το χωριό εκτείνεται κατά μήκος του κεντρικού οδικού άξονα που ενώνει τη Λευκάδα με το Νυδρί και τη Βασιλική και είναι μόλις 9 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας και 7 χιλιόμετρα από το Νυδρί. Είναι στην ιδανική θέση για τις βραδυνές σας εξορμήσεις για διασκέδαση στα μπαράκια και κλαμπ του Νυδριού και της Λευκάδας.

Στο χωριό της Νικιάνας σε αποστάσεις από 50 εώς 500 μέτρα, μπορείτε να βρείτε super market, ταβέρνες, κρεοπωλεία, φούρνους, κρεπερί, πιτσαρία, σουβλατζίδικα, μανάβικα, μαγαζιά λαϊκής τέχνης, ακόμα και μπαράκι για πιο περιπετειώδεις βραδυές.

Η κατηγορία του συγκροτήματός μας είναι “3 ΚΛΕΙΔΙΑ” (Α Κατηγορία), διαθέτει δε μία ποικιλία καταλυμάτων (δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα, studio, δίχωρα). Όλα μας τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο, WIFI και τηλεόραση, ενώ κάποια έχουν και κουζίνα. Η καθαριότητα γίνεται κάθε 2-3 μέρες όπως και η αλλαγή ιματισμού (πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες). 

Είμαστε σε απόσταση μόλις 12 μέτρων από μια πολύ όμορφη αμμουδιά στην οποία λειτουργεί οργανωμένο beach bar με μουσική, ξαπλώστρες, σνακς και φαγητό. 

Η επιχείρησή μας είναι συμβεβλημένη με τον οργανισμό Κοινωνικού Τουρισμού του Ο.Α.Ε.Δ., του Ο.Γ.Α. και του Τουρισμού για όλους.

Check out: 12:00 – Check in: 13:00

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!